
نحوه کار درگاه های پرداخت اینترنتی – معرفی بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی ایران
امروز قصد داریم برای شما عزیزان درباره درگاه پرداخت اینترنتی صحبت کنیم . ابتدا باید گفت که پرداخت اینترنتی یعنی پرداخت از طریق شماره کارت بانکی از راه دور و بدون مراجعه که برای آن داشتن شماره کارت و رمز دوم الزامی می باشد . حال درگاه پرداخت به بستری مطمئن برای جابجایی پول میان صاحبان کسب و کار اینترنتی و خریداران آنلاین اطلاق می شود . درگاه پرداخت اینترنتی روند ارتباط و جابجایی پول میان فروشنده و مشتری را تسهیل می کند در واقع از طریق اطلاعات اساسی و مهم مربوط به پورتال پرداخت سایت فروشنده در اختیار بانک این کار صورت می گیرد.
مزایای درگاه پرداخت اینترنتی
در روزگار کنونی که همه چیز به سمت تکنولوژی و دنیای اینترنت سوق پیدا کرده است ، استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی نیز مزایای بسیاری مانند خریدی امن و مطمئن را داراست . برای مثال چند نمونه از کارایی هایی که توسط درگاه پرداخت برای ما امکان پذیر است را می توان پرداخت قبوض به صورت تکی و گروهی ، انواع تراکنش های مربوط به خرید ، خرید شارژ برای سیم کارتهای اعتباری و چیزهایی از این دست ذکر کرد .
نحوه کارکرد درگاه های پرداخت اینترنتی
در این جا می خواهیم شما را با نحوه کار و عملکرد این درگاه بیشتر آشنا کنیم . باید بدانید پس از استفاده و انجام عملیات خرید از یک درگاه کار هایی که انجام می شود به ترتیب زیر است :
1. رمز گذاری
هر زمان که شما در جستجو گر اینترنتی خود وارد یک درگاه پرداخت آنلاین می شوید و می خواهید عملیات خرید را انجام دهید ، جستجو گر تمام اطلاعات و داده هایی که بین شما و سایت فروشگاهی منتقل می شود را رمز گذاری می کند و پس از آن داده های رمز گذاری شده را به یکی از بانک های مورد استفاده فروشنده ارسال می نماید .
2. درخواست مجوز
بعد از این که رمز گذاری داده ها و ارسال آن ها به یانک مورد نظر انجام شد ، داده های رمز گذاری شده به صادر کننده کارت بانکی خریدار ارسال می شوند و در آن جا مورد بررسی و تحلیل داده های رمز گذاری شده قرار می گیرند و این جاست که رد یا قبول می شوند .
3. ثبت سفارش
حال اگر اطلاعات شما درست و مورد تایید باشد ، بانک مورد نظر اقدام به ارسال مجوز به درگاه پرداخت می کند . این جاست که درگاه پرداخت با دریافت مجوز و انتقال ان به پردازشگر پرداخت بانک عملیات را تکممیل کرده و ثبت سفارش را انجام می دهد که فروشنده نیز اقدام به تایید آن می نماید .
همه مراحل رمز گذاری ، درخواست مجوز و ثبت سفارش در کسری از ثانیه صورت می گیرد .
چگونگی دریافت درگاه پرداخت اینترنتی
همه مدیران و صاحبان کسب و کار اینترنتی قابلیت دریافت درگاه های پرداخت را دارند .
استفاده از درگاه پرداخت مستقیم بانکی
تمام افرادی که در حیطه کسب و کارهای اینترنتی فعالیت دارند می توانند با بانک ها قرار داد دریافت سیستم پرداخت الکترونیکی ببندند . در این روش وقتی خریدار خریدی از سایت انجام می دهد ، مبلغ آن را از شماره کارت بانکی خود به حساب صاحب سایت واریز می نماید و بانک نیز عینا همان مبلغ را پس از تایید اعتبار مستقیم به حساب فروشنده انتقال می دهد . ممکن است بعضی از بانک ها طبق قرارداد هزینه ای را به عنوان کارمزد دریافت نمایند .
لیست شرکت های مجاز در ازائه درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم
بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی ایران:
در حال حاضر 12 شرکت از سوی بانک مرکزی مجاز به خذ و ارائه درگاه های پرداخت می باشند که عبارتند از :
- ایران کیش
- الکترونیک سامان
- مبنا کارت آریا
- نوین داده ورزی سداد
- تجارت الکترونیک پارسیان
- شرکت پرداخت نوین آرین
- سایان کارت
- به پرداخت ملت
- الکترونیک کارت دماوند
- آسان پرداخت پرشین
- الکترونیک پاسارگاد
- فناوا کارت
شرایط دریافت درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم
اگر می خواهید برای خود یک درگاه پرداخت داشته باشید لازم است شرایط زیر را دارا باشید
- نداشتن هرگونه ممنوعیتی از جانب نظام بانکداری
- داشتن نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) ( پس از طراحی سایت )
- رعایت تمام قوانین مرتبط با تجارت الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران
- داشتن مجوز های معتبر شغلی ، حقوقی و یا حقیقی مرتبط
و در آخر سعی ما بر آن بوده که شما عزیزان را ابتدا با درگاه پرداخت آشنا و نمونه های مختلف موجود و قابل استفاده را معرفی و نحوه دریافت آن را توضیح دهیم . امیدواریم که این مقاله برایتان مفید بوده باشد و بتوانید درگاه پرداخت مناسب برای کسب و کارتان را راحت تر انتخاب نمایید . باز هم اگر سوالی در مورد نحوه گرفتن درگاه پرداخت داشتید می توانید در همین جا با ما به اشتراک بگذارید .